Четвер , 18.04.2024

У Тернополі водій іномарки збив пішохода і втік з місця аварії

Три аварї з потерпілими трапилися на Тернопільщині у суботу, 28 листопада. Про це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області. 

dtp3Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Смиківці Тернопільського району о 14.55 повідомив сам винуватець. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася на автодорозі “Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка”.

Водій автомобіля “ВАЗ-2103″ не впорався з керуванням та зіткнувся з припаркованим на узбіччі автомобілем “ДАФ”.

Внаслідок ДТП водій легківки отримав легкі травми, а пасажира 2012 року народження бригада швидкої доправила на лікування в обласну дитячу лікарню.

Повідомлення про наїзд на пішохода надійшло в Тернопільський відділ поліції від самого водія. Останній сказав, що на вулиці Київська,3 близько 18.10 він, керуючи автомобілем “ВАЗ-21099″, збив неповнолітнього. За попередньою інформацією потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП тринадцятилітній юнак отримав забій стегна. Його не госпіталізовували.

Про ще один наїзд на пішохода надійшло повідомлення о 22.18. На вулиці Збаразька, 14 водій автомобіля “Фольксваген-Туарег” збив перехожого та з місця події втік.

На місце автопригоди виїхав наряд дорожньо-патрульної служби та група швидкого реагування. У ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу втікача. Ним виявився мешканець Тернополя, 1998 року народження. Хлопець керував автомобілем без дозвільних документів.

Збивши жінку, яка переходила дорогу в межах пішохідного переходу, водій втік.
Потерпілу із забоями госпіталізували до лікарні швидкої допомоги.