П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі футбольний чиновник скоїв аварію і пробував утекти

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 листопада близько 21 години в дворі будинку по Миру, 11а. Нетверезий, зі слів свідків та на вигляд, водій автомобіля Mitsubishi Colt намагався заїхати в двір.

дтп-мируВ процесі вдарив припаркований Volkswagen Touareg, розвернувся для втечі. Та за 200 метрів зупинився, пише “20 хвилин”.

Власник Touareg розповів, що трапилось.

– Я приїхав до батьків, припаркувався в дворі, – розповідає власник пошкодженого автомобіля Олександр. – Почув гул двигуна. Виглянув з балкону і побачив, як чоловік на Mitsubishi Colt  вдарив мій автомобіль. Я спустився, вибіг на дорогу, побачив, що він зупинився на Карпенка. Водій виявився дуже п’яним, ледь на ногах стояв. Коли я сказав про пошкоджене авто, почав агресувати, кидатися на мене з кулаками. Я поклав його на асфальт і викликав правоохоронців.

Правоохоронці, зі слів людей, які були на місці, неохоче документували подію.

– Кажуть він якийсь чиновник, звати Андрій Мотика, – каже один з «глядачів».  – Якісь люди приїхали в захист того п’яного, щось правоохоронців в сторону відводять. Вже говорять, що за кермом був не той п’яний, а хтось інший.

Наш кореспондент на місці події запитав автоінспектора, чи пройшов власник автомобіля (власне п’яний з вигляду чоловік і був власником – авт.).

– Ну зараз ми опитуємо свідків, чи дійсно він був за кермом,  – сказав правоохоронець.

За двадцять хвилин правоохоронці повідомили, що таки власник і водій – одна особа.

– Чоловік відмовився від проходження експертизи і медичного освідчення, про що ми склали відповідні документи, – повідомив один з правоохоронців. – Права ми вилучили. Покарання визначатиме суд.

Поспілкувалися ми й з водієм, в якого розбита голова і якого хитало на ногах. Запитали, хто був за кермом.

– Неееяя,  – відповів чолов’яга.

Щодо пошкоджень – на Mitsubishi Colt  їх майже не видно, а от на Volkswagen Touareg проламаний бампер.

– Добре, що люди затримали порушника і викликали нас,  – констатував один з правоохоронців. – Не знати, що б він ще міг натворити.

Довідка:

Андрій Мотика – директор Тернопільської дитячо-юнацької школи з футболу та інших ігрових видів спорту, суддя І-ої категорії, перший заступник голови Тернопільської обласної федерації футболу.