Вівторок , 16.04.2024

Через три дні на Тернопільщині таки розшукали бабусю, яка загубилася у лісі

Майже три доби тривали пошуки 77-річної жительки села Тудорів Гусятинського району. Жінка пішла в ліс по гриби і заблукала.

бабуся-розшукCпільні зусилля міліціонерів, рятувальників, лісників та місцевих жителів увінчалися успіхом. Бабусю знайшли живою.

Повідомлення про зникнення 77-річної жінки надійшло до правоохоронців від її рідних. За їх словами, бабуся  2 листопада вранці пішла з дому по гриби і назад не повернулася. Спочатку рідні самотужки намагалися розшукати пенсіонерку. Та всі їхні намагання були марними.

– Отримавши інформацію про зникнення старенької жінки, ми не стали гаяти часу, – розповідає заступник начальника Гусятинського райвідділу міліції Володимир Демчан. – До пошуку, окрім усього особового складу райвідділу, приєдналися рятувальники, лісники та усі небайдужі. Ми розподілилися на групи та почали прочісувати ліс.

Пошуки не припинялися ні на хвилину. Рідні вже  не сподівалися, що побачать свою бабусю живою. На вулиці була низька температура, тож жінка могла замерзнути. Але надія все ж жевріла.

Сьогодні вранці пошуківці виявили бабусю живою. Старенька від шоку та переохолодження навіть слова не могла вимовити. Її госпіталізували до лікарні, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.