Субота , 20.04.2024

Шахрайка видурила у тернополян понад 300 тисяч гривень

Більше шістнадцяти обдурених клієнтів залишила по собі аферистка з Тернополя. 

groshiЖінка впродовж кількох місяців заробила на довірливих мешканцях краю понад 300 тисяч гривень, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За словами начальника відділу слідчого управління Віктора Михайлюка, шахрайка була зареєстрована, як приватний підприємець.

Вона орендувала три приміщення в обласному центрі та рекламувалася під маркою польської фірми з виготовлення меблів “Komandor”.

Офіси так-званого представництва були на вулицях Замкова, 5, Текстильна, 28 та Збаразька, 39.

Тернополянка приймала замовлення, брала завдатки, а потім відтерміновувала видачу товару, мотивуючи різними причинами.

Обурені клієнти за допомогою розібратися у ситуації звернулися до правоохоронців. При вивченні усіх документів з’ясувалося, що жінка свого часу дійсно співпрацювала з фірмою “Komandor”, але у зв’язку з численними скаргами клієнтів на роботу салонів та через порушення стандартів компанія припинила співпрацю з даними салонами та їх власниками. Про що оголосила на своєму офіційному сайті.

Проте офіси мешканка обласного центру не зачинила, а продовжила збирати гроші з ймовірних клієнтів.

На сьогодні правоохоронці уже відкрили 16 кримінальних проваджень за статтею 190 частина 2 ККУ – шахрайство.

Слідчі звертаються до усіх, хто замовляв меблі у цієї жінки за вказаними вище адресами та не отримав товар, повідомляти за номерами телефонів (067)208 15 99, (097)525 27 49 або на лінію “102″.