Вівторок , 23.04.2024

Потрібно вимагати знести цей витвір хворої фантазії, – Юрій Войтович

Голова громадської організації “Міщанське братство” Юрій Войтович вважає, що громадськість міста повинна  вимагати повернути історичний вигляд старовинному будинку, що по вулиці Січових Стрільців, 17. 

фіолетивий-вибух“Це вже переходить всі межі! Тернопіль планомірно , нахабно і цинічно знищується. І більше всього обурює те, що рука піднімається навіть на архітектурні памятки міста ! Громада проковтнула потворну забудову на території залізничного вокзалу, дерибан і забудову паркових зон… Своїм мовчанням, даючи можновладцям волю до беззаконня. Тепер ось це. Такими темпами скоро Тернопіль перетвориться на шанхай.

Досить мовчати, громадо! Потрібно об’єднуватись і вимагати кримінальної відповідальності всіх причетних до цього бедламу- це Бесага, це Надал , це і забудовник Грушка зі своїми проектантами, а також вимагати знести цей витвір хворої фантазії.

Вважаю, це буде першим екзаменом на відношення до свого міста новообраних депутатів”. – написав Юрій Войтович на своїй сторінці у мережі Facebook.

Нагадаємо, будівельники спотворили та знищили зовнішній вигляд історичного будинку по вулиці Січових Стрільців, 17, що у самісінькому центрі Тернополя. Окрім недотримання будь-яких будівельних норм, добудований тертій поверх будинку пофарбували в огидний фіолетовий колір. Ніжні поверхи залишили так і невідновленими,