П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині даішники врятували двох чоловіків від переохолодження

Зниження температури  у зимовий період часто призводить до летальних наслідків, адже від переохолодження гинуть люди.

мороз-полицияУникнути подібних фатальних наслідків двом мешканцям Бережанщини допомогли правоохоронці.

Працівники дорожньо-патрульної служби Бережанського відділу поліції здійснювали патрулювання на автодорозі «Бережани Нараїв  Брюховичі». У лісосмузі неподалік траси поліцейські помітили нерухоме тіло чоловіка, вкрите невеликим шаром снігу.

Правоохоронці кинулися до незнайомця. Він знаходиться без свідомості. Інспектори швидко надали необхідну допомогу – розтерли кінцівки чоловіка, посадили у авто та вкрили покривалом. Поліцейським вдалося оперативно встановити особу потерпілого.

Як з’ясувалося, мешканець села Вербів хильнувши зайвого, так і не дістався самотужки до домівки. Чоловік дорогою заблукав та заснув на замерзлій землі. Обмороження в стані алкогольного сп’яніння могло призвести до летальних насідків, якби не вчасна  допомога патрульних. Потерпілого доправили додому. Родичі потерпілого щиро дякували співробітникам міліції за допомогу і небайдужість.

Не дали загинути від переохолодження поліцейські ще одному мешканцю району. Жителя села Котів у стані алкогольного сп’яніння та з ознаками переохолодження знайшли під час чергового  патрулювання працівники поліції та доправили до Бережанської районної лікарні.