Четвер , 28.03.2024

Під час відпочинку у барі чоловікові відкусили частину вуха

Інцидент  стався у Борщові. До правоохоронців надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевого медичного закладу про клієнта з відкушеною мочкою вуха.

вухоЗ’ясувалося, чоловік втратив частину органу під час відпочинку в одному з міських барів, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як встановили правоохоронці, потерпілий 38-річний житель селища Скала-Подільська  відпочивав разом з компанією у розважальному закладі, коли до їхнього столика прийшов не зовсім тверезий відвідувач і став  провокувати скандал.

Ситуацію вдалося втримати під контролем, спровадивши з бару дебошира. А через деякий час зловмисник перестрів скалатчанина уже на вулиці. Став просити вибачення за неадекватну поведінку, навіть поліз обніматися на знак примирення. І тут  сталося непоправне – зубами схопив за вухо.

Укус був настільки сильний, що мочки не стало. Потерпілий звернувся до медиків.

Правоохоронці з’ясували, що причетний до нанесення тілесних ушкоджень 31-річний житель райцентру. Чоловікові інкримінують частину першу статті 125 ККУ. Проводиться досудове розслідування.