Четвер , 18.04.2024

Нардеп Барна зізнався, що у 90-ті займався контрабандою

Народний депутат Олег Барна у програмі «Люди. Hard Talk» розповів, як під час роботи у сільській школі зміг заробити собі не на одне авто.

Барна-ефірВ ефірі каналу «112» Олег Барна поділився своїми думками з приводу сучасної політики та політиків. Особливо негативно нардеп ставиться до фракції «Народний фронт».

На запитання ведучої як сільський вчитель із зарплатою три тисячі гривень міг заробити не на одне авто Олег Барна не зізнався:

–         Все набагато простіше робиться. Будь-які вчителі на канікулах їхали в Польщу, возили горілку, метал, пухові ковдри. Закінчується тиждень, на вихідних в Одесу возили м’ясо, сигарети. Закінчувалося – це гнав автомобілі з Німеччини, – розповів Олег Барна.

Купив свої авто нардеп у двохтисячних, а контрабандою займався у 90-х роках. Пізніше зауважив, що за автомобілі все ж платив мито.

–         Якщо автомобіль коштував 10 тисяч євро, то мита я платив дві з половиною тисячі євро. Будь-які платежі під час оформлення також сплачуються, – прокоментував Олег Барна.

Деякі авто, що народний обранець перегонив з-за кордону, уже тут розбирав та продавав. У квартал, каже, заробляв 1000 доларів, пише “Без табу”.