Субота , 20.04.2024

“Народний контроль” обіцяє відкликати свого депутата, який попався на хабарі

Депутатом Тернопільської міської ради, який вчора попався на хабарі у розмірі 1000 доларів, виявився представник “Народного контролю” Роман Ляхович

Ляхович1Міська організація цієї політичної сили уже оприлюднила відповідну заяву.

“У зв’язку із поширеною у інтернет мережах інформацією щодо інциденту за участі депутата міської ради від політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Романа Ляховича інформуємо:

– у разі підтвердження від правоохоронних органів інформації про отримання хабара Р.Ляховичем – ми запропонуємо йому скласти повноваження депутата Тернопільської міської ради добровільно,

– у разі відмови – звернемося до Тернопільської міської виборчої комісії із клопотанням щодо припинення його повноважень депутата.

Ми переконані, хабарники мають відповідати за свої дії перед законом та перед суспільством. Запевняємо, що ми не покриватимемо корупціонерів, до якої політичної сили б вони не належали.

Нажаль, висуваючи кандидатів до органів влади – ми не можемо заглянути в душу кожному. Р.Ляхович півроку тому показав себе як активна і принципова людина, але вочевидь не всі готові працювати чесно і прозоро”. – йдеться у заяві Тернопільської міської організації партій “Народний контроль”.

Нагадаємо, за інформацією правоохоронних органів, депутат отримав 1000 доларів за працевлаштування жительки Тернополя в одному із медичних закладів міста.