П’ятниця , 19.04.2024

Тернополян запрошують на концерт “Студії Квартал-95”

Найулюбленіші коміки: Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Степан Казанін, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Юрій Крапов, Юрій Корявченков та інші зірки «Студії Квартал -95» незабаром приїдуть у Тернопіль, аби зарядити всіх шанувальників оптимізмом і бадьорістю.

квартал3«Свята продовжуються!» – під таким девізом тривають гастролі «Студії Квартал-95» Україною, пише 0352.ua

Нову іскрометну новорічну концертну програму найвідоміших гумористів країни тернополяни і гості міста побачать 3 лютого о 19.00 у Палаці культури “Березіль”. Глядачів чекають улюблені і абсолютно нові номери, найвеселіші підбиття підсумків 2015-го року та багато сюрпризів.

– Концерти «Студії Квартал-95» – це незабутні години сміху і радості. Приходьте красивими, щасливими і готовими сміятися до запаморочення! – запрошують організатори тернопільського концерту.

«Студія Квартал-95» – це справжні улюбленці публіки. Кожен проект «кварталівців» незмінно здобуває щиру глядацьку любов. Нещодавній комедійний серіал «Слуга народу», у якому актори зіграли головні ролі, став лідером телеефіру, а вся країна з нетерпінням чекає прем’єри нової романтичної комедії «8 кращих побачень», показ якої у кінотеатрах розпочнеться на початку березня.

На щастя, тернополянам так довго чекати не доведеться. Володимира Зеленського та інших улюблених акторів «Студії Квартал-95» можна буде побачити вже 3 лютого о 19.00 у ПК “Березіль”.

Гумор «Кварталу» — це чудові ліки від будь-яких прикростей і негараздів, які дарують гарний настрій і дозволяють зберігати оптимізм і здоровий погляд на світ.

Всіх, хто зможе потрапити на живий виступ «Студії Квартал-95», чекає нова двогодинна програма без антракту. Дві години нестримного сміху до сліз варті того, щоб піти на це шоу!

Квитки на концерт «Студії Квартал-95» коштують від 450 до 1000 гривень. Придбати квитки можна у касі ПК “Березіль”, ЦУМі (від. Konica), магазині “Konica” (вул. Київська). та за телефоном безкоштовної доставки квитків: 096-701-76-00.