П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі міська рада за 110 тисяч гривень хоче купити… верблюда

Управління парків Тернопільської міської ради хоче купити верблюда за 110 тисяч гривень. Про це повідомив депутат міської ради Олег Нитка.

верблюд1За інформацією депутата, чиновники хочуть придбати верблюда для зоокуточку, що в парку “Топільче”.

“Запитання: Чого нам в Тернополі не вистачає до повного щастя? Відповідь: ВЕРБЛЮДА!!!
Так, так вам не почулося до повного щастя нам в Тернополі не вистачає лише верблюда. Відбулося чергове засідання нашої Постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Такі серйозні питання розглядали, а тут нам дають прочитати лист звернення управління парків про те, що зоокутку, що в гідопаркупарку “Топільче”, конче треба придбати нікого іншого як верблюда. Причому потратити на корабля пустелі вирішено 110 000 грн. Бюджетних коштів. З чого складена ціна і чого саме така сума не ясно… Та й ніхто не прийшов щоб пояснити… Просто лист. Дайте нам 110 000 грн. а ми купимо верблюда. От так просто.

Не отримавши відповідей на запитання, пам’ятаючи долю попереднього верблюда, який жив в зоокутку, я голосував проти виділення такий величезних коштів для купівлі верблюда.
Хоча інші члени комісії мали з цього питання іншу думку і проголосували ЗА. Але то вже зовсім інша історія”. – написав Олег Нитка на своїй сторінці у Facebook.

 

One comment

  1. то вже нема на чому відмивати гроші що аж верблюда вирішили купити?