П’ятниця , 19.04.2024

Журналістка розповіла про кричущу халатність у лікарні, на території якої втопилася дитина

На території Шумської районної лікарні, де вчора втопилася маленька дівчинка, є ще 14 колодязів, які не закриті належним чином. Про це у соціальних мережах сьогодні повідомила тернопільська журналістка Зоряна Довгань.

колодязь10 колодязь6

“Ці зйомки я ніколи не забуду. Не забуду усмішок заввідділом Шумської лікарні, як вона ходила за нами і просила більше не знімати. Не забуду, як слідчі плакали. Не забуду, бо через байдужість і халатність завгоспа і чорт знає ще кого в тій лікарні втопилася невинна дитина. Я їздила в Шумськ, підійшла до того підземного водосховища, яке після того як дитина через гнилі дошки провалилася, накрили свіжими. Але…
Повірте, це однією смертю не завершиться. Там є ще 14 колодязів, закритих гнилими дошками, лінолієм, тирсоплитою, старими дерима з палат і бог знати чим. Там є такі колодязі, де гнилі дошки поросли травою і мохом. А є такі, які спеціально прикинули гнилим листям. А є ще одне пожежне підземне водосховище, зовсім поруч біля входу. І воно теж закрите кількома дошками. Напевно воно чекає своєї Марянки? Так? Я питаюся це у всієї громадськості. У всіх чиновників. Прошу створити спецкомісію, щоб перевірити всі медзаклади і інші заклади, де є підземні водосховища, у якому вони стані, як утримуються! Прошу, щоб поліція особливу увагу звернула на халатність завгоспа лікарні, бо 14 колодязів закритих гниллю, це аж ніяк не випадковість, за це треба відповідати. Додаю фото кожного люка”. – написала Зоряна Довгань на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

колодязь5  колодязь8

Нагадаємо, у понеділок, 28 березня, у Шумську на території лікарні у пожежній водоймі втопилася трирічна дівчинка. Поки дорослі оформляли реєстраційні документ, дитина гралася на вулиці і провалилася у пожежний колодязь, який не був закритий належним чином.