Вівторок , 23.04.2024

У Тернополі померла бабуся, яка називали місцевою Шапокляк

У середу, 9 березня, померла найвідоміша бабуся Тернополя Ніна Михайлівна, яку містяни називають місцевою Шапокляк.

babana001Про погану новину повідомляє тернополянка у мережі Фейсбук:

– Щойно в центрі “швидка” констатувала смерть відомої тернополянки, навіть легенди, яку любовно називали “Шапокляк”. Їй стало зле прямо на вулиці, коло сходів драмтеатру. Не віриться, що її більше немає, адже її колоритна постать була однією з наших “родзинок”… Так і померла, з кокетливим беретиком на голові і з масивними перснями на руках… Завжди вражалася, як вона вміла підібрати собі наряд і аксесуари… Дуже шкода.

Бабусю часто бачили на вулицях міста та в громадських місцях. Ніна Михайлівна славилася вишуканим смаком та балачками перехожими та з собою, пише “Погляд”.

Цілком очедно, що поведінка цієї пані є наслідком якоїсь біди, хтось писав про домашні трафунки, злобно пліткував. Люди здебільшого зовсім не рахуються із словами, плітки – “це наше все”, через раз хочеться макнути таких людей в болото, щоб побачили якими вони є всередині. Проте то все дурниці, порожнеча розвіється, а пані житиме у пам’яті людей завжди). Якими би ті сумні події не були, але все то не минуло для неї безслідно…

– Такі люди роблять погоду на сучасних пустих вулицях Тернополя. Вона йде і веде за собою цілий світ. Своєрідний, ймовірно бідовий і сумний, але такий неповторний, – каже Тарас Циклиняк.

Тернополю не вистачатиме бабусі…

Нехай з Богом спочиває.

One comment

  1. Нехай з Богом спочиває! Вічна їй пам’ять!