П’ятниця , 29.03.2024

Двоє жителів Тернопільщини загинули під час жахливої пожежі

Двоє жителів Тернопільської області загинули на Київщині під час пожежі.

пожежа-київ3На Васильківщині через загоряння приватного будинку в с. Хлепча загинуло два чоловіки, які працювали у власника будинку.

За попередніми даними, причина пожежі – необережне поводження з вогнем, повідомили у прес-службі Київської обласної поліції.

У середу, 13 квітня, близько 1-ї години ночі на спецлінію поліції Київської області «102» надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку в селі Хлепча, Васильківського району. За вказаною адресою прибули поліцейські та рятівники.

На місці події під час гасіння пожежі правоохоронці виявили тіла двох чоловіків. Загиблими виявилися робітники з Тернопільської області, які працювали на власника будинку. Одному з чоловіків 27 років, іншому – 45.

За попередніми даними, причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та з’ясовують обставини трагедії.

За даним фактом слідчими Васильківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.