Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині власник футбольної команди попався на хабарі

Невже поліцейський із Чорткова брав хабарі, щоб утримувати футбольну команду?

майор1 майор2
Стали відомі нові деталі затримання майора поліції у Чорткові, якого підозрюють у хабарництві.

Тернопільський осередок всеукраїнського об’єднання “Автомайдан” назвав ім’я затриманого правоохоронця. Це старший інспектор Чортківського відділу поліції Микола Кушнір.

“13 квітня старшого інспектора Чортківського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області майора Миколу Євгеновича Кушніра спіймали на хабарі.
Ціна питання – 2000 тисячі гривень за «порішати п’янку».
Микола Євгенович пропрацював у органах 23 роки, за яких нажив чималі статки, а саме: приватний будинок, кафе-бар «Je T’aime», власну місцеву футбольну команду «Молодіжна» та 5 автівок таксі «Наше місто» в місті Чорткові.
ВО “Автомайдан” обіцяє бути присутнім на кожному судовому засіданні”. – йдеться у повідомленні тернопільських автомайданівців.

 

14 коментарів

  1. Олег Мерлавський

    Ця ГНИДА відколи в міліції, а тепер поліції, збила бабки за такі “ПОРІШАННЯ”
    19.12.2008 року на перехресті на світлофорі м. Чорткова, в мене ззаду в’їхав п’яний Ходоровський Олег, а це ЧМО “порішало” так, що на мене складено протокол про ДТП і стояло питання про позбавлення мене водійського посвідчення. В лікарні на освідченні на стан алкогольного сп’яніння він “порішав” так, що Ходоровський був тверезий, а мене хотіли зробити п’яним. 15.02.2016 р. біля парку він оформляв ДТП за участю п’яного водія Андрієнко Миколи і на місці склав лише протокол про ДТП, а протокол по 130 ст. за керування в стані алкогольного сп’яніння та постанову за відсутність страхового поліса, лише на третій день заднім числом, ще й свідків знайшов. Якщо побачите цю гниду на дорозі, показуйте йому середній палець!!!!

  2. Я думаю кому то він перейшов дорогу…..Автомайдан – це продажні люди які виконують закази…..

  3. значить хриново в’їхав якщо такий як мерлавський ще пишить

  4. Олександр

    В мого брата 2,5роки тому була ситуація:в нього врізалась лоб в лоб лада пріора вискочивши на великій швидкості на зустрічну смугу,ця гнида прибула на виклик.сфальсифікував протокол,погрожував щоб не рипалися.в суді появився свідок з таксі наше місто,який нібито там був!короче довго ми бадалися на суді,кстаті судя Якимець там устроіла цирк шапіто,нас ніхто не брав до уваги,вони вже про все домовилися!!!витріпали нам нервів добре!потім привезли нам гроші на ремонт,ми признало себе винними,бо другого виходу не бачили,а вони стягнули гроші з нашої страхівки.мені шкода тих людей,які постійно страждають від таких покидьків!!!не вірю що йому щось зроблять,але надіюсь що то гівно хоч з роботи виженуть!!!!так тримати хлопці з автомайдану,хтось мусить з ними боротись!!!

  5. Більшість з колишніх ментів продажні тварі, перейшли в поліцію,а апетит залишився ментовский. Таких гнид має судити громада, а не їхні друзі судді і прокурори з якими він разом бухає і футбол грає.

  6. Михайло

    Люди добрі, як таке могли взяти в Поліцію!!!! все шо він заробив на дорозі і на хобярях по ДТП – це все ваші гроші, які пішли на його дачі та авто – шановні Чортківчани і не тільки!!! ЦЕ ВЕЛИКИЙ ПЛЮВОК В ЛИЦЕ КОЖНОГО НАШОГО ПРОМАДЯНИНА!!! ПРОШУ ПРОКОНТРОЛЮВАТИ ЦЕЙ ПРОЦЕС І ПІДНЯТИ ЙОГО НА ВИЩИЙ РІВЕНЬ!!!! ГНАТИ ТАКЕ ПАДЛО В ШИЮ ТРЕБА:)))

  7. Совість АВТОМАЙДАНУ

    Люди добрі, майте совість… Кожен з вас хотів би бути на його хлібному місці…. Починайте з себе!!!!
    А особливо нехай АВТОМАЙДАН прокоментує своЇ статки!!!!
    Кушнір нормальний мужик!!!

  8. Совість АВТОМАЙДАНУ

    ЗВІДКИ В НИХ КРУТІ МАШИНИ, БУДИНКИ, БІЗНЕСА?????!!!!!!

  9. Совість АВТОМАЙДАНУ

    НЕ РОБІТЬ АВАРІЙ ТА НЕ ПОРУШУЙТЕ ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ- І НІХТО НЕ БУДЕ НА ВАС НАЖИВАТИСЬ!!!!

  10. Совість АВТОМАЙДАНУ

    а на місце того гімна прийде ОГРОМНИЙ ПОНОС!!!!!!!!!! НІЧИМ НЕ КРАЩИЙ…..ВЖЕ ПОМІНЯЛИ ЯНУКОВИЧА НА ШОКОЛАДНОГО ЗАЙЧИКА!!! ПРОСНІТЬСЯ ЛЮДИ!!!!!!!!

  11. Совість АВТОМАЙДАНУ

    а ТЕБЕ ЖАБА ДАВИТЬ!!!!!!!!!!????????

  12. Совість АВТОМАЙДАНУ

    УВАЖНІШЕ ТРЕБА ЇЗДИТИ…ВРАХОВУЮЧИ ЯК ВИ ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ПАН ЇЗДИТЕ , ТО І НЕ ДИВНО , ЩО ВАМ В ЗАД ВЇХАЛИ…..

  13. Совість АВТОМАЙДАНУ

    а ТУ ГНИДУ, ЩО ДАВАЛА ХАБАР ТЕЖ ПІД СУД, ЗА ТЕ ЩО ДАВАВ ХАБАР, ТА ЩЕ Й НАРАЖАВ НА НЕБЕЗПЕКУ ЛЮДЕЙ НЕВИННИХ ЇЗДОЮ У НЕ ТВЕРЕЗОМУ СТАНІ…ТАКИХ ПАДЛЮК , ЯК ТОЙ ХАБАРОДАВАЧ ТРЕБА СУДИТИ І ДОВІЧНО ПРАВ ПОЗБАВЛЯТИ….ЩОБ НАЗАВЖДИ ЗАБУВ , ЯК У НЕ ТВЕРЕЗОМУ СТАНІ МАШИНОЮ КЕРУВАТИ І ХАБАРІ ДАВАТИ, ЩОБ ЙОГО ПАДЛЮКУ ВИЗВОЛЯТИ….

  14. Ходять чутки в нашому князівстві що у місцевого князька все ОК!Типу рішалипорішали.
    А вам “Совість АВТОМАЙДАНУ”,якщо ви вже повнолітні,і вам виповнилось 16 років відкрию маленький секрет:ХАБАРОПРИЙМАЧ зобовязаний по законодавству притягнути до відповідальності ХАБАРОДАВАЧА!
    Чому цього нема,відгадайте з першого разу. І тому деякі “годувальники” мають повну індульгенцію на дорозі, а “годовані” відповідно……(див.фото вище)
    Таксі “наше місто” потенційні підставні свідки -покірні раби князька
    А “Кушнір нормальний мужик!!!” —- ПОЗОР АВТОМАЙДАНУ
    Не будьте рабами!!! А раби-рвіть пукани дальше!!!!