П’ятниця , 29.03.2024

У вихідні жителі Тернопільщини били сусідів та власних дружин

Близько 10 повідомлень про нанесення тілесних ушкоджень зареєстрували правоохоронці Тернопільщини за минулі вихідні.

biyka (1)З’ясовували взаємини за допомогою кулаків, як жителі Тернополя, так і мешканці районів області, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Так, 28-річний житель села Гнильче Підгаєцького району потерпів він кулаків односельця на власному господарстві.

Травми, вочевидь, виявилися незначними, бо за медичною допомогою потерпілий не звертався, а от заяву у поліцейському відділення щодо 25-річного кривдника написав.

Інформацію про даний факт правоохоронці зареєстрували в Єдиний реєстр досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч.1 ст. 125 ККУ.

Махав кулаками і 21-річний житель Козівщини. Під гарячу руку молодикові втрапила на рік молодша сусідка. Потерпілій дали направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Від колишнього чоловіка-забіяки потерпіла 23-річна жителька Ланівеччини. Жінка зателефонувала в районне відділення поліції й повідомила, що він наніс їй незначні тілесні ушкодження та забрав сумку. До прибуття поліцейських дебошир повернув сумку потерпілій.

Із підшкірною гематомою потилиці втрапила до лікарні 20-річна тернополянка. З’ясувалося, що чималий синець – справа рук чоловіка потерпілої.

Ще одній жительці обласного центру про норов колишнього чоловіка деякий час нагадуватимуть забій і садна на тім’яній ділянці голови. Щодо обох заябіяк поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження.