Вівторок , 16.04.2024

У Тернополі за одну ніч обікрали три автомобілі

Найбільше зловмисники поживилися на вулиці Монастирського, де з автомобіля “Рено трафік” викрали навігатор та електричних інструментів на суму 12 тисяч гривень.

avto1Три заяви про крадіжки надійшло у Тернопільський відділ поліції від власників автомобілів у п’ятницю, 22 квітня, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До правоохоронців звернувся тернополянин.

Він повідомив, що невідома особа в ніч з 21 на 22 квітня із його автомобіля “Рено трафік”, який був припаркований у дворі будинку на вулиці Монастирського, викрала відеореєстратор та навігатор “Келсіо”, а також ручну циркулярку, електрошуруповерт, болгарку, електродриль та датчик нагнітання тиску в турбіні.

Сума збитків – понад 12 тисяч гривень.

Ще один власник “Рено Сценіка” став жертвою злодіїв тієї доби. З йогоавтівки, яка знаходилася в дворі на вулиці Галицького, невідомі викрали чотири ковпаки на суму 4500 гривень.

Про таку ж крадіжку ковпаків заявив і водій автомобіля “Пежо-206”. Його транспорт також стояв без нагляду на вулиці Коновальця.

Усі факти крадіжок внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань застаттєю 185 ККУ. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх власників автомобілів більш ретельніше відноситися до власного майна і не нехтувати правилами безпеки. Не залишати транспорт у дворах будинків, забирати із салонів цінні речі і облаштувати в автівках надійну охорону.