Субота , 20.04.2024

Ще у 12 містечках Тернопільщини створять поліцейські станції

До кінця червня цього року у 12 містечках Тернопільської області створять поліцейські станції.

полиция-почаив– Поліція йде до людей, до кожної родини, до кожного мешканця, – про це під час візиту на Тернопільщину заявила Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе.

Вона додала, що з початком змін, з початком реформування поліцейського відомства у людей з’явилася надія на кращий захист, вони почали довіряти людям у формі.

У вівторок, 19 квітня в Почаєві на Тернопільщині відкрили третю поліцейську станцію, повідомили у секторі комунікацій обласної поліції.

Перших дві уже працюють у Золотому Потоці Бучацького району та у Вишнівці на Збаражчині.

– Я вдячна керівнику ГУ НП в Тернопільській області Олександру Богомолу за чудову ідею, за нову концепцію в плані реформування поліції, – заявила ХатіяДеканоідзе. – ви перші запровадили у себе поліцейські станції і я сподіваюся, що незабаром такі ж з’являться у кожному містечку нашої держави, бо люди повинні почувати себе у безпеці та захищеними.

З нагоди відкриття Хатія Деканоідзе вручила ключі від службових авто працівникам поліцейської станції Почаєва, Скалату Підволочиського району та села Байківці Тернопільського району. Саме там на днях запрацюють такі самі станції.

Олександр Богомол подякував за допомогу та пообіцяв, що до кінця червня поліцейські станції з’являться ще у дванадцяти містечках Тернопільської області.