Четвер , 28.03.2024

Барна хоче віддати тернопільський аеропорт під вплив Деревляного

Депутатська комісія облради з питань соціально-економічного розвитку та промисловості погодила призначення Юрія Малецького на посаду керівника комунального підприємства “Тернопільавіаавтотранс”.

аеропорт1Це власне, перший крок для призначення Малецького на цю посаду. Далі його кандидатуру має затвердити сесія обласної ради.

Юрій Малецький є депутатом Тернопільської районної ради від партії ВО “Батьківщина”.

У період 2009-2010 рр. він з подачі керівника обласної “Батьківщини” Василя Деревляного уже очолював “Тернопільавіаавтотранс”, але окрім нарощення боргів по зарплаті нічого не досягнув.

Запровадити регулярні авіарейси з Тернополя Малецький так і не зумів.

Чи вдається йому це зробити з другої спроби, сказати важко.

Але, ймовірно що голова Тернопільської ОДА Степан Барна після кількох публічних заходів проведених у Тернополі, все ж таки спустився з небес на землю і усвідомлює, що у найближчих рік-два відновити роботу аеропорту не вдасться.

Тому й вирішив віддати цю посаду команді свого політичного союзника Василя Деревляного, щоб потім на цього ж союзника звалити усі невдачі.

Нагадаємо, нещодавно посол Євросоюзу Ян Томбіньскі, перебуваючи на Тернопільщині, порадив очільнику області спочатку поремонтувати дороги, а потім шукати інвесторів для аеропорту.