П’ятниця , 29.03.2024

Лісівникам Тернопільщини призначили нового начальника

Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства очолив Олег Яремко.

Барна-ЯремкоОфіційне представлення колективу нового очільника відомства відбулося у четвер, 12 травня під час розширеної колегії, яка відбулася у Тернопільському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Участь у колегії взяли голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, його заступник – керівник апарату, куратор лісового господарства Ігор Вонс та начальник департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Віталій Луй.
На початку засідання голова облдержадміністрації Степан Барна представив колективу тернопільських лісівників нового керівника Олега Яремка та озвучив своє бачення розвитку лісового господарства Тернопільської області.

Зокрема, голова ТОДА зазначив, що не хоче бачити Тернопільську область сировинним придатком, запропонувавши керівникам держпідприємств залучати іноземного та вітчизняного інвестора, який би виготовляв кінцевий продукт із деревини.

Принциповими питаннями голова області озвучив збільшення площ лісів Тернопільщини, як серйозного екологічного і економічного лізингу, недопущення самовільних рубок і крадіжок лісопродукції, а також контролю за перевезеннями лісопродукції. Окрема увага – це питання патрулювання лісових масивів, до яких голова порекомендував залучати громадськість

Нагадаємо, попереднього керівника обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Попадинця звільнили з посади через систематичну неявку на роботу.