П’ятниця , 29.03.2024

У Тернопільському районі вантажівка розчавила “дев’ятку”. Є загиблі і травмовані (ВІДЕО)

Жахлива аварія трапилася вранці на трасі Тернопіль-Збараж в межах Тернопільського району. Зіткнулися вантажний автомобіль “МАЗ” та “дев’ятка” нової моделі. 

дтп-ваз3Сьогодні, 19 травня, о 07.52 до «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду: на автодорозі Тернопіль-Збараж зіткнулись автомобілі «МАЗ» та «ВАЗ 21099».

В результаті аварії загинув водій легкового автомобіля, жінка 1985 р.н., а двоє пасажирів отримали травми різного ступеня та виявились заблокованими в понівеченому транспортному засобів, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Для ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області.

За допомогою спеціального  механізованого обладнання рятувальники деблокували потерпілих із автомобіля та передали їх працівникам швидкої медичної допомоги. А також провели комплекс заходів спрямованих на недопущення займання пролитого після зіткнення пального.

дтп-ваз1

дтп-ваз2