П’ятниця , 29.03.2024

ФК “Тернопіль” з новим тренером спромігся бодай на маленьке диво (ВІДЕО)

ФК “Тернопіль” на останніх хвилинах видряпав нічию у гостьовому матчі 28-го туру проти чернігівської “Десни”. Рахунок зустрічі 1:1.

тернопиль-деснаГоловний тренер тернополян Василь Івегеш зараз перебуває на лікуванні, тож діями муніципалів керував тимчасово виконуючий обов’язки головного тренера і водночас президент клубу Іван Марущак.

Гостьова нічия у матчі з “Десною” далася тернополянам доволі складно. Неприємності на нашу команду накочувалися поступово.

Спочатку на 47-ій хвилині другу жовту картку отримав тернополянин Клекот. Отож, майже усю другу половину зустрічі ФК “Тернопіль” проводив у меншості.

Відповідно більше небезпек виникало саме біля воріт тернопільської команди.

Потім на 81-ій хвилині за гру рукою арбітр призначив пенальті у ворота тернопільських мініципалів. Щоправда, Чепурненко з 11-метрової позначки влучив у поперечину.

Втім, за три хвилин господарі поля таки змогли відкрити рахунок – відзначився Грищенко.

Тернополянам втрачати уже було нічого. Вони пішли в атаку і на другій доданій до основного часу хвилині Кривий  зрівняв рахунок – 1:1.

Таким чином, за два тури до завершення першості ФК “Тернопіль” залишається на передостанньому місці у турнірній таблиці, відстаючи від ФК “Суми” на 5 очок. Щоб зберегти прописку у першій лізі, тернополянам потрібно перемогти у двох останніх матчах і при цьому щоб ФК “Суми” не здобув жодного очка у своїх поєдинках. У сумчан кращі додаткові показники, тож у випадку рівної кількості очок, перевага буде за ними.