Четвер , 25.04.2024

Хмельницька поліція затримала тернополянина, якого підозрюють у вбивстві таксиста

Хмельницькі поліцейські допомогли своїм колегам із Тернопільщини у розкритті резонансного злочину.

крадіжка5Поліція уже затримала чоловіка, якого обгрунтовано підозрюють у вбивстві водія таксі.

Про це сьогодні, 17 травня, під час прес-конференції повідомив в.о. начальника головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол, пише “Галас”

Другого співучасника злочину поліцейські іще розшукують.

«За інформацією батька з сином трапилася проблема, бо ввечері він дзвонив до нього, коли він віз 2 клієнтів, яких підібрав біля бару «Корона» поруч автовокзалу. О 21:30 син повідомив, що під’їжджає до Шумського району, а в 23:00 батько передзвонив і незнайомець йому відповів, що син заправляється бензином на автостанції. Однак автомобіль був на газі і батько зрозумів, що щось сталося.  Після кількох хвилин на повторні виклики батько чув лише шарудіння. На жаль, батько звернувся до нас тільки о 6 ранку і тоді ми підняли всі райвідділи, які були по маршруту руху таксі». – розповів Олександр Богомол.

Автомобіль і тіло загиблого виявили на території Хмельницької області лише за 50 метрів від межі з Тернопільщиною. Хмельницькі правоохоронці затримали через день після трагедії одного із підозрюваних у вбивстві – це тернополянин, близько 30-тирічного віку, із кримінальним минулим. Розшук іншого підозрюваного триває.

Нагадаємо, минулого тижня на Тернопільщині було скоєно вбивство таксиста. Востаннє водія бачили, коли він виїздив з тернопільського автовокзалу.