П’ятниця , 29.03.2024

Жертвам будівельних аферистів у Тернополі обіцяють надати квартири

Тернополянам, які стали жертвами будівельної афери, обіцяють надати житло.

НКЧергове засідання робочої групи, яка створена розпорядженням міського голови для вирішення проблеми ошуканих пайовиків з вул. Микулинецька, 116, відбулося у міськраді, повідомляє прес-служба Тернопільської міськради.

Члени робочої групи вкотре звернулись до житлово-будівельного кооперативу «Файне місто 2» з вимогою надати списки вкладників, яких ошукали недобросовісні будівельники.

На засіданні робочої групи, вкладникам повідомили, що проведено перемовини з авторитетними тернопільськими будівельниками, які погодилися виділити ошуканим тернополянам квартири на тих самих умовах, які їм пропонували аферисти. Для того, щоб отримати квартири тернополянам необхідно звернутись у квартирний відділ міськради за адресою: вул. Листопадова, 6, каб. 26. Тел. 40-41-30 або на «гарячу» лінію міськради – 1580.

Як повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради, 48 тернополян постраждали від афери однієї з будівельних компаній, яка обіцяла вкладникам дешеві квартири на вул. Микулинецька, 116 не маючи жодних дозвільних документів на будівництво. Враховуючи суспільний резонанс, ще в січні міський голова звернувся до керівництва поліції з проханням провести належне розслідування щодо даної справи та притягнути шахраїв до відповідальності.