Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині дівчина підрізала чоловіка, який зробив їй зауваження

Чоловік зробив зауваження неповнолітній, яка на вулиці голосно кричала та свистала.

nig (1)До правоохоронців надійшло повідомлення від 31-річного мешканця селище Товсте Заліщицького району про те, що невідома жінка спричинила йому тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила, що тілесні ушкодження потерпілому нанесла уродженка Миколаївської області.

17-річна дівчина разом з родиною часто кочують Заліщицьким районом у пошуках сезонних заробітків, тому почувається тут як вдома.

Зі слів потерпілого, він зробив зауваження молодій особі, котра йшла вулицею, голосно висвистувала, щось викрикувала. На що остання за словом у кишеню не полізла. Зав’язався словесний конфлікт, який переріс у поножовщину.

За попередніми даними, неповнолітня якраз поверталася з крамниці, де й придбала ніж. От ним й штиркнула у живіт чоловіка, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

На щастя, удар був несильним. Потерпілий з діагнозом «ножове непроникаюче поранення передньої черевної стінки» госпіталізований у Товстенську центральну лікарню.

Повідомлення про подію внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною першою статті 125 ККУ.