Субота , 20.04.2024

Юлія Тимошенко провела у Тернополі навчання голів сільських рад

Сьогодні, 9 червня до Тернополя прибули представники Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей.

Тимошенко12Близько 200 сільських та селищних голів, обраних від партії ВО «Батьківщина», взяли участь у нараді-навчанні, яка відбулася в Тернополі.

Мету та завдання зібрання озвучив народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина» Вадим Івченко.

Разом з експертами учасники заходу обговорили питання децентралізації, бюджетної політики та земельних відносин, а також ділилися досвідом господарювання.

Спеціально для зустрічі з сільськими та селищними головами до Тернополя завітала лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації партії “Батьківщина”.

Під час брифінгу з журналістами, вона розповіла, що це вже 11 навчання, які проводить партія «Батьківщина» по Україні за останній період.

«Ми маємо більше 9 тисяч депутатів різних рівнів, маємо голів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Зараз ми по всій Україні гуртуємо цих людей, проводимо для них навчання для того, щоб пояснити: як краще служити людям, як досягати кращих результатів, як впоратися з покладеними на них обов’язками при «нульових» бюджетах. І сьогодні в Тернополі вже такі 11-ті навчання», – пояснила Юлія Тимошенко.