Середа , 17.04.2024

У Тернопільській облраді скандал – голова підписав рішення, за яке депутати не голосували

Голова Тернопільської облради Віктор Овчарук здійснив те, на що ніяк не наважувались його попередники.

овчарук-сесіяКерманич облради підписав рішення облради, якого депутати не приймали, повідомляє “Галас”

Цей факт вчора, 20 липня, під час сесії облради озвучила депутат від “Громадянської позиції” Лариса Римар.

В ході дискусії довкола звільнення керівника обласного пологового Віктора Куценка Лариса Римар не стримала емоцій і згадала голові облради те, чого й не планувала виносити на широкий загал.

За її словами, під час попереднього пленарного засідання, яке відбулося місяць тому, депутати проголосували за одне рішення, голова облради Віктор Овчарук закріпив своїм підписом зовсім інший зміст рішення, за який обранці не голосували.

Така афера цілком могла б стати приводом для ініціювання процедури відставки голови облради, але наразі про це й близько не йдеться. Більшість депутатів проковтнула таку махінацію так, ніби якесь звичне явище.

 

One comment

  1. Катерина

    А чого дивуватися? Це ж для нього звична процедура. Обманути. підставити, підвести та ще багато чого іншого. Аби власна вигода була. Якщо брати ситуацію з Куценком, то Овчарук готує собі тепле місце про всяк випадок. Депутатство не вічне. Так само як і його заступник Крупа, який собі завчасно готує місце директора Тернопільського інституту післядипломної педагогічної освіти, куди пропихнув технічним директором колишнього комуніста, археолога, повністю керовану, без власної думки, некомпетентну в питаннях освіти особу – Петровського О.М. А допомагали у цьому Крупі “свободівці”, які поставили “смотрящим” над Петровським “пацана” Мисиика В., депутата обласної ради від “Свободи”. От і керують Петровський і Мисик під пильним оком Крупи.