Четвер , 28.03.2024

В аварії на Тернопільщині зіткнулися “Рено” і “Мерседес”

У селі Ланівці Борщівського районі зіткнулися легковий автомобіль “Рено” та мікроавтобус “Мерседес”.

дтп2Підозра на закриту черепно-мозкову травму, множинні синці на тілі, втовчення м’яких тканин обличчя, грудної клітки і правої кисті, закритий перелом носа – з такими тілесними ушкодженнями 9-річний тернополянин потрапив до Борщівської центральної лікарні.

Хлопчик потерпів у дорожньо-транспортній пригоді, винуватцем якої, за попередніми даними, є його батько, повідомляють у поліції.

12 серпня близько восьмої години ранку повідомлення про ДТП надійшло до чергової частини Борщівського відділення поліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, водій автомобіля «Рено» при в’їзді в село Ланівці не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Якраз в цей час з населеного пункту на мікроавтобусі «Мерседес» виїжджав інший водій. Сталося зіткнення. В результаті автопригоди травм зазнав дев’ятирічний хлопчик, котрий був у салоні татового авто.

Дитину госпіталізували. Автомобілі поміщені на арешт майданчик. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 ККУ.