П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині “льотчики” на “Ауді” врізалися у дах житлового будинку (ФОТО)

Антену, електричний стовп та частинку даху житлового будинку пошкодив водій “Ауді”, який скоїв аварію у місті Підгайці Тернопільської області.
пидгайци1Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Підгайцях 17 серпня. Громадський активіст Андрій Деркач у соціальних мережах повідомив, що автомобіль врізався у дах житлового будинку.

“На жаль, в автомобілі “Ауді” авіаційна турбіна з крилами в комплектацію не входить, але хлопці з Підгаєць про це не знали. Удар був у дах будинку. Патрульна поліція Тернополя, от з чим ви матимете справу у районах, готуйтесь”, – написав Андрій Деркач на своїй сторінці у Фейсбуці. Там же він розмістив і фото даної автопригоди.

У коментарях дописувачі повідомляють, що з водієм усе гаразд – внаслідок ДТП лише матеріальні збитки. Пошкоджень зазнали телевізійна антена, електричний стовп, частинка даху будинку, ну і звісно ж саме авто.

У поліції ж повідомили, що внаслідок цієї автопригоди травми отримав 31-річний пасажир іномарки. Транспортний засіб правоохоронці помістили на арештмайданчик, у водія взяли забір крові на вміст алкоголю.

пидгайци2 пидгайци3