П’ятниця , 26.04.2024

Тернопільський майстер еротики показав свої роботи, які були заборонені в СРСР (ФОТО)

Відомий в Україні та за кордоном фотохудожник з Тернополя В’ячеслав Костюков нещодавно в своєму салоні прийняв групу іноземної молоді.

костюков1Ірина Григорчук, координатор проекту «Feel Ukraine», розповіла  «ТЕРЕНу», що в області перебуває двадцятеро юнаків та дівчат із десятьох країні Європи, Азії, Африки та Америки.

Усі вони прибули до Тернополя в рамках унікального міжнародного проекту «Відчуй Україну», під час якого молоді люди фотографуватимуть, зніматимуть відео, писатимуть блоги, таким чином, популяризуючи Україну, зокрема, Тернопільщину.

Іноземна делегація відвідала салон та фотомузей В’ячеслава Костюкова у Тернополі. Пан В’ячеслав – перший в Радянському Союзі фотомайстер, який насмілився виставити на огляд пересічних глядачів оголені жіночі фігури, що викликало неоднозначну реакцію тодішньої влади.

Сьогодні він показав юнакам та дівчатам фото різних років, у тому числі й ті, котрі свого часу були, що називається, «персоною нон–грата» на його фотовиставках.

Фотомайстер розповів молодим людям про те, як знімалися окремі знімки, на яких оспівано красу жіночого тіла, провів екскурсію залами свого фото-ретро музею.

еро1 еро5

еро3 еро2 еро4