П’ятниця , 19.04.2024

Тренер із БПП поки що не може навчити ФК “Тернопіль” грати по-новому

Грати по-новому – таке завдання ставить перед ФК “Тернопіль” новий головний тренер, депутат обласної ради від БПП Іван Марущак.

марущак-надалОднак в оновленої команди поки що нічого не виходить.

У матчі другого туру серед команд першої ліги ФК “Тернопіль” вчора у рідних стінах поступився чернівецькій “Буковині” з рахунком 2:0.

На 67-ій хвилині Скоблов відкрив рахунок влучним ударом зі штрафного. Замість того, щоб кинутися відіграватися тернополяни наприкінці зустрічі пропустили іще один м’яч. На третій доданій до основного часу хвилині відзначився Перін.

Нагадаємо, матч першого туру тернополяни також програли. Тиждень тому у Харкові вони поступилися “Геліосу” з рахунком 4:1.

Таким чином, за рахунок великої кількості пропущених м’ячів ФК “Тернопіль” після двох турів поки що займає останню сходинку у турнірній таблиці.

One comment

  1. Не треба було в команду приймати зайд з Криму і недофутболістів з Синькова. Була команда, яка виборола 1 лігу, от її і треба було розкручувати, а не ламати. В неділю на стадіоні ми бачили сіру районну команду яка не знає що робити з мячем. Де ця обіцяна гризня газону, яку обіцяв Марущак? Є над чим задуматися і новому тренеру і меру.