Четвер , 28.03.2024

У тернопільського валютчика грабіжники відібрали півмільйона гривень

Грабіжники паралізували жертву електрошокером, викрали сумку з грошима та втекли на “Мерседесі”. У соціальних мережах користувачі повідомляють, що жертвою зловмисників став валютчик. 
napad-250x188Більше півмільйона гривень та мобільний телефон викрали двоє невідомих у жителя обласного центру.

Про це сьогодні, 4 серпня, повідомили у Тернопільському обласному управлінні Національної поліції.

За словами потерпілого, 3 серпня о 20:00 на вулиці 15 Квітня на нього напали двоє чоловіків, паралізували його електрошокером, нанесли тілесні ушкодження та викрали рюкзак з грошима.

Після цього сіли в автомобіль “МЕРСЕДЕС БЕНЦ” та втекли.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи та оперативники кримінальної поліції. Вони, опитавши очевидців, встановили номер автомобіля – це EJC 011.

У Тернополі поліцейські оголосили план “Перехоплення” і розшукують нападників.

За допомогою потерпілий звернувся до лікарні. Медики констатували у тернополянина закриту черепно-мозкову травму, рани губи, забійну травму голови.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 187 частина 4 ККУ – Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Триває слідство.

Хто бачив даний інцидент, чи знає місце знаходження автомобіля, правоохоронці просять повідомляти за номерами телефонів: 27-12-58, (067)471-66-23 або на лінію “102″. Анонімність ґарантується.