П’ятниця , 19.04.2024

Василь Івегеш може знову очолити ФК “Тернопіль” (ВІДЕО)

Василь Івегеш може повернутися на посаду головного тренера футбольного клубу “Тернопіль”.

ivegeshПро це нещодавно повідомив начальник управління молоді та спорту Тернопільської міської ради Микола Круть.

Головний спортивний чиновник Тернополя зазначив, що не виключає можливості того, що Василь Петрович повернеться в команду. Щоправда, за словами Миколи Крутя, наразі перемовини з фахівцем іще не велися.

Клуб також готовий розглядати кандидатури інших тренерів, які мають відповідну ліцензію тренера футболу категорії «PRO» або «А».

Нагадаємо, саме Василь Івегеш свого часу вивів ФК “Тернопіль” у другу лігу, а потім і в першу лігу. Після серії невдач навесні цього року Івегеш покинув пост головного тренера тернопільських муніципалів.

Микола Круть також повідомив, що наразі перед командою ФК “Тернопіль” стоїть завдання протриматися до відкриття трансферного вікна, щоб суттєво доукомплектуватися новими футболістами. Адже після відставки Івана Марущака команду покинули також усі футболісти, яких цей тренер привів із собою у міжсезоння.

Тож наразі ФК “Тернопіль” відчуває гостру нестачу кадрів, оскільки тих гравців, що залишилися, переслідують травми. Втім, навіть при такій скрутній ситуації, тернопільські муніципали вчора спромоглися вчора здобути першу перемогу у цьому сезоні.

Загалом же, по сезону перед командою стоятиме завдання збереження прописки у першій лізі.