Четвер , 28.03.2024

Заради піару на телебаченні “свободівець” пройшов через “коридор ганьби”

Активісти Всеукраїнської мережі «Вільні люди» зробили «коридор ганьби» для політиків, які є гостями політичного ток-шоу «Чорне Дзеркало» на телеканалі “Інтер”.

interЧерез цей коридор довелося пройти і тернопільському нардепу Михайлу Головку (фракція ВО «Свобода»). Про це повідомив лідер «Самооборони Майдану Тернопільщини» Іван Ковалик, пише: “Репортер”.

– Соромно за нардепа від БПП Максима Куряного, який пройшов «коридор ганьби» і пішов на «шоу». У зрадницькій позицій БЮТу, чесно кажучи, вже давно не сумніваюся. Найбільше дісталося Капліну! А найбільше мене цікавить присутність в прямому ефірі нардепа від Тернопільщини Михайла Головка! Головним політтехнологом «Інтеру» є Ігор Шувалов – громадянин РФ. Що ж ви, пане Михайле, забули на телеканалі, який є «рупором Кремля»? Може у Вас приязні стосунки з Льовочкіним чи Фірташем? Бо, як на мене, це зрада своїх виборців, зрада ідей ВО «Свобода»! Невже Вам приємно бути в товаристві цих запроданців? З нетерпінням чекаємо в Тернополі!, – заявив Іван Ковалик.

Прихильники нардепа Головка переконані, що його присутність – це можливість донести альтернативну думку до глядачів «Інтера». В противному випадку глядачів складеться враження, що іншої думки просто немає, окрім тієї, що нав’язує редакція.