Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині при владі “гопники”, які після випитої чарки хапаються за зброю

Останнім часом на Тернопільщині почастішали випадки, коли нетверезі жителі області хапаються за зброю у вирішенні дрібних побутових конфліктів. Але коли вже чиновники після випитої чарки починають стріляти, то це вже явний перебір.  

pistolet2Дилетанти при владі – це Тернопільщина уже проходила і, на жаль, не один раз.
Але дилетанти – це, виявляється, не найгірше, що може бути.

Кілька днів тому чиновники Тернопільщини вразили, та ні, просто шокували своєю поведінкою.

В одному із розважальних закладів Кременця зібралися високопосадовці із кількох районів області. Слово за словом, чарка за чаркою, так і виникла суперечка між учасниками застілля. А далі в руках одного з учасників “демократичної” дискусії опинився пістолет.

Чиновник здійснив кілька пострілів, в результаті чого один з його опонентів отримав поранення в ногу.

У поліції про цей факт скромно повідомили, звісно ж не зазначаючи імен стрілка та потерпілого, та навіть не вказуючи їхніх посад.

Однак, як повідомляють ряд тернопільських ЗМІ, потерпілим чиновником виявився голова однієї із районних адміністрацій Тернопільщини. За інформацією із соціальних мереж, чиновником, який поранив голову РДА, виявився його “колега” із іншого району, тобто теж голова РДА.

Виходить, що один голова РДА поранив іншого голову РДА. І ці люди ще називають себе демократами? Своєю поведінкою вони радше нагадують гопників, аніж державних посадовців, які сповідують європейські цінності.

2 коментарі

  1. ну так вс1 так1. Подив1ться на зас1дання Верховно1 Ради? Т1льки що не стр1ляють. Х1ба це не гопники там з1бралися? А що ж робити таким м1лким сошкам як не брати приклад.

  2. до таких керівників районів небезпечно приходити на прийом. а що якщо візьметься за пістолет?