П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині сьогодні прощаються із загиблим в АТО бійцем

Під час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО 2 вересня загинув житель села Зеленче Теребовлянського району, військовослужбовець Микола Шевченко.

прапор-жалобаЗгідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної державної адміністрації, Степана Барни 5 вересня у Тернопільській області оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби на території області будуть приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

Також на Тернопільщині відмінять проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань. Крім цього будуть внесені відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, що діють на території області.

Як повідомляють в обласному військкоматі, похорон військовослужбовця відбудеться сьогодні, о 16.00 у селі Зеленче Теребовлянського району.