П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянку побили за те, що копала хрін не на своєму городі

Із закритим переломом пальця до травматологічного відділення лікарні швидкої допомоги звернулася п’ятдесятивосьмирічна жителька Тернополя.

%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%bdВона заявила, що травми отримала в селі Богатківці Теребовлянського району під час сварки з сусідкою.

За словами заступника начальника Теребовлянського відділу поліції Любові Новосад, конфлікт виник на городі. Обидві жінки поралися по господарству. Потерпіла копала хрін. В якийсь момент її сусідка, пенсіонерка 1932 року народження, почала дорікати, що вона перейшла межу і викопує не свій урожай.

Під час словесної перепалки постарша жінка вдарила тернополянку ручкою від лопати по руці. На крики вийшли син та чоловік потерпілої. Конфлікт вичерпався. Проте через різкий біль у руці родичі завезли жінку до травмпункту. У неї медики констатували закритий перелом основи основної фаланги правого пальця без зміщення. Їй надали меддопомогу без госпіталізації.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 122 частина 1 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.