П’ятниця , 29.03.2024

Винуватцем ДТП, у якому постраждав житель Тернопільщини, виявився киянин

Працівники Зборівського відділення поліції встановили особу водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 26 грудня на Зборівщині.

dtp5Бригада швидкої допомоги до лікарні з розважального закладу у церебральній комі доправила місцевого мешканця.

У неповнолітнього закрита черепно-мозкова травма, підозри на перелом скроневої тім’яної кістки та на внутрішню черепну гематому.

Ушкодження шістнадцятилітній юнак отримав в результаті ДТП.

За словами начальника Зборівського відділення поліції Миколи Петрика, хлопця близько 19:00 збив водій автомобіля «VOLKSWAGEN». Проте потерпілий відмовився від допомоги, бо не відчував болі, а кермувальник залишив місце події. Через деякий час збаражчанину стало погано і його у важкому стані доправили до лікарні.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці відшукали водія і встановили його особу. Це – житель Київської області. Він приїхав на Тернопільщину провідати дідуся. Водій підтвердив, що збив юнака, який йшов узбіччям дороги. Територія не освітлювалася і киянин не помітив перехожого. Після аварії він пропонував поїхати до лікарні, але отримав відмову.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.