П’ятниця , 29.03.2024

Заступник голови Тернопільської ОДА задекларував майже 1 мільйон готівки

Декларація заступника голови-керівника апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Вонса з’явилася на сайті Національного агенства із запобігання корупції.

vonsВисокопосадовець є власником квартири площею 237,4 кв.м. у Тернополі, будинку площею 84,3 кв.м. та земельної ділянки площею 3100 кв.м. у селі Залужжя Збаразького району.

У 2015 році Ігор Вонс заробив 13 948 грн та 7748 грн у ПП «Колумбус» та ТОВ «Колумбус.нет», де працював топ-менеджером. Також державний службовець задекларував 920 тисяч гривень готівки.

Цікаво, що зарплата дружини заступника Барни у тому самому ПП «Колумбус» була вищою, ніж у чоловіка, і склала за 2015 рік – 36534 грн. Нагадаємо, мережа «Колумбус» є найбільшим у Тернополі оператором кабельного телебачення.

До речі, як вбачається з електронної декларації, дружина політика – Мар’яна Конкольовська є співвласником ПП «Колумбус», ТОВ «Колумбус.нет», ТОВ «Колумбус.юнет», ПП «Телерадіокампанія Колумбус-плюс», ТОВ «Біттер-нет». Всі ці структури працюють в галузі телекомунікацій. Також вони є співласником ще двох ТОВ – «Менс» і «Колісар». Загалом,  дружина заступника голови Тернопільської облдержадміністрації володіє активами в підприємницьких структурах у розмірі понад 400 тисяч гривень.

Джерело: “Галас”