П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині водій БМВ скоїв аварію та втік з місця події

Житель Івано-Франківської області, керуючи автомобілем марки БМВ, скоїв зіткнення з автомобілем марки “Фіат” та втік з місця події.

uvaga2Про дорожньо-транспортну пригоду в селі Шляхтинці з матеріальними збитками 28 жовтня повідомив на лінію “102” житель села Лозова.

У аварію потрапив автомобіль “ФІАТ ПУНТО” та невідома автівка. Остання після зіткнення покинула місце автопригоди і поїхала у невідомому напрямку.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що ДТП трапилася близько 15:00 на автодорозі Кременець-Тернопіль. Невстановлений автомобіль марки “BMW” чорного кольору не обрав безпечної відстані та зіткнувся з авто “FIAT GRANDE PUNTO”, яке рухалося попереду.

Потерпілі запам’ятали номер втікача і правоохоронці встановили особу власника іномарки –  це житель Івано-Франківської області.

В результаті удару водія “Фіату” швидка із струсом доправила до лікарні. Триває слідство та пошуки втікача, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.