П’ятниця , 29.03.2024

Фільм, який знімали у старовинному замку Тернопільщини, і досі не вийшов на екрани

Комедійний фільм “Краща партія”, частину якого знімали у старовинному замку, що в селі Личківці Гусятинського району, досі не завершений.

zamok-lЗйомки кінострічки розпочали 1 вересня 2015 року. Відразу ж після початку зйомок анонсувалося, що фільм вийде на екрани на початку 2016 року.

І хоча комедія “Краща партія” отримала хорошу інформаційну підтримку з боку як тернопільських, так і всеукраїнських ЗМІ, але фільм досі не вийшов на екрани.

Трапилася вкрай неприємна ситуація. Через прорахунки продюсерів та авторського колективу бюджет фільму вичерпався ще задовго до його завершення.

Генеральний продюсер фільму Юрій Рудий у провалі звинувачує продюсера . сценариста та режисера фільму, які допустили ряд промахів у розрахунках бюджету фільму. Окрім того, у нього є ряд зауважень до режисерської роботи – ряд сцен потрібно перезнімати.

Продюсер, сценарист та режисер спростовують ці звинувачення, але ситуація від цього не змінюється. Інвестор відмовився давати додаткові кошти на завершення фільму.

Як наслідок, у липні цього року в офіційній групі фільму на Фейсбуці було опубліковано оголошення наступного змісту “Проект “Краща Партія” закритий… форс мажор… всім дякуємо за співпрацю!”.

Щоправда, як повідомляє BezKino, команда фахівців все ж таки взялася доопрацювати проект “Краща партія”, у результаті чого концепція фільму трохи змінилася. У прокат комедія вийде з іншою назвою. У проекту уже начебто є не тільки новий дистриб’ютор, але і дата прем’єри. Але її буде названо дещо пізніше. Отож, тернополяни все ж таки іще мають  шанс побачити старовинний Личківський замок у комедійному фільмі.