Вівторок , 16.04.2024

Барні знайшли заміну у БПП

Новим головою Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» став народний депутат України Тарас Юрик.

jurykПереобрання голови партії назріло після того, як Степан Барна наприкінці квітня склав повноваження очільника політсили, бо, обійнявши посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації, за новим законом не мав права не те що очолювати партію, а й бути членом будь-якої політсили.

Кілька місяців Тарас Юрик виконував обов’язки голови партії, а віднедавна на конференції його однопартійці обрали головою, а з‘їзд затвердив на чолі президентської партії на Тернопільщині, пише тижневик “Номер один”. 

Новий очільник обласної БПП у коментарі «Номер один» уже визначив свої головні завдання.

– По-перше, це формування потужної політичної команди, яка здатна допомогти і підставити плече владі. По-друге, забезпечення тісної комунікації між депутатами різних рівнів з метою реалізації спільних програм. І по-третє, підтримка молодіжних та соціальних програм, – повідомив Тарас Юрик.

Першим серйозним іспитом для Тараса Зіновійовича стануть місцеві вибори в 10 нових територіальних громадах області, які відбудуться 11 і 18 грудня.