Четвер , 18.04.2024

Відомий аграрій з Тернопільщини продає свій бізнес?

Відомий аграрій та депутат Тернопільської обласної ради від пропрезидентської партії Петро Гадз вирішив продати свій бізнес. Принаймні, про це говорять ті, хто працює з ним, і які зацікавлені зберегти партнерські взаємовідносини з майбутнім власником великого бізнесу.

gadzЦе опосередковано підтверджують в місцевому осередку партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, які з Гадзом теж реалізовують певні “проекти”, пише tenews.te.ua.

Причина продажу бізнесу достеменно не відома. За чутками, господар Бучацького району хоче перебратися до столиці, де в нього є справи, важливіші за бізнес.

От тільки купців поки що не багато.

Потенційних власників великого аграрного бізнесу відштовхує те, що своє підприємство Гадз розширював за рахунок бюджетних дотацій, що може потягнути за собою перевірки та нікому не потрібні пояснення правоохоронцям.

Зазначимо, що цінність компанії полягає в стаді ВРХ, налагодженому садівництві та земельних наділах.

Нагадаємо, що саме Петро Гадз – єдиний, хто супроводжував голову Тернопільської ОДА в поїздці на Австралійський континент. Свого часу Гадз був довіреною особою кандидата на посаду Президента Віктора Януковича.