Вівторок , 16.04.2024

П’яним водіям оголосили війну, але вони не здаються

Нещодавно правоохоронці Тернопільщини заявили, що “оголошують війну” водіям, які сідають за кермо у нетверезому стані. Однак наразі автомобілістів це аж ніяк не злякало.

alko-mersТак, 11 листопада, близько 3-ї години ранку, на вулиці Богдана Хмельницького екіпаж патрульних помітив автомобіль Mersedes-Benz, який проїхав на червоний сигнал світлофора і не виконав вимогу дорожнього знаку «Напрямки руху по смугах».

Інспектори наказали водієві зупинитися. При спілкуванні з ним патрульні помітили, що він знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Водій не відразу пред’явив документи і на прохання полісменів вийти з автомобіля не реагував. Інспектори запропонували йому пройти освідування. Алкотест показав 2 проміле алкоголю в крові, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Відтак, на водія патрульні склали аж 4 адмінматеріали – дві постанови за порушення ПДР і протоколи за керування у стані алкогольного сп’яніння та за непокору працівникам патрульної поліції. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик