Четвер , 28.03.2024

У Тернополі розшукують 20-річного “мажора” на БМВ, який втік з місця аварії

20-річного жителя Тернополя розшукують правоохоронці. Молодик, керуючи автомобілем БМВ, скоїв дорожньо-транспортну пригоду і втік з місця події.

dtp-ornavaЗбив жінку та поїхав з місця події водій автомобіля “BMW”. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 листопада близько 20:20, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

На вулиці Живова, поблизу ТЦ “Орнава” під колесами іномарки опинилася жінка, 1967 року народження. Її бригада швидкої госпіталізувала до травматологічного відділення лікарні. Ушкодження жінки медики кваліфікували, як середньої тяжкості.

За попередніми даними, потерпіла переходила проїжджу частину на регульованому пішохідному переході.

Свідки автопригоди запам’ятали номер автомобіля, який скоїв наїзд та втік. За інформацією слідчих, іномарка належить жителю села Голотки Підволочиського району. Свій транспорт він передав у користування, відповідно до нотаріального доручення, двадцятирічному тернополянину. Правоохоронці встановили адресу втікача, але він за місцем проживання не з’являвся з моменту скоєння ДТП.

Не знають де перебуває хлопець і його рідні. Поліцейські розшукують підозрюваного та автомобіль “BMW 735 IL” з номерними знаками ВО 1751 ВЕ.