Четвер , 18.04.2024

ФК “Тернопіль” зазнав скандальної поразки в останньому матчі цього року

У п’ятницю, 18 листопада, ФК “Тернопіль” провів свій останній матч у цьому році. В рамках 20-туру чемпіонату першої ліги тернополяни вдома приймали одного з лідерів першості – рівненський “Верес”.

futbol-snig1Впродовж всього матчу на стадіоні точилася гостра і доволі рівна боротьба двох суперників, яким вкрай потрібна була перемога.

Футболісти з Рівного зараз ідуть на другому місці і ведуть боротьбу за путівку у прем’єр-лігу, а от ФК “Тернопіль” з усіх сил бореться за збереження прописки у першій лізі.

Проте більше пощастило у цьому протистоянні саме гостям. Наприкінці першого тайму вони спіймали тернополян на контратаці –  на 43-ій хвилині відзначився Козьбан.

До кінця матчу ФК “Тернопіль” хоч і створив кілька небезпечних моментів, але так і не зміг їх втілити у забиті м’ячі.

Матч завершився з рахунком 1:0 на користь “Вереса”. Щоправда, наприкінці поєдинку футбольні пристрасті сягнули свого апогею.

Гості у власному майданчику збили Віталія Богданова. Суддя не призначив пенальті, а коли обурені тернопільські футболісти влаштували розбірки, арбітр ще й вилучив Богданова з поля.

Своє обурення якістю суддівства футболісти та тренер ФК “Тернопіль” висловлювали також у своїх різких післяматчевих коментарях.