Четвер , 18.04.2024

Дороги на Тернопільщині ніби розчищені, але шість автомобілів опинилися у кюветі

Місцева влада щодня звітує про те, що дороги на Тернопільщині в межах населених пунктів розчищені. Служба автомобільних доріг теж щодня повідомляє, що проїзд забезпечений усіма автошляхами області.

123-2Однак за два дні, 2 і 3 грудня, на Тернопільщині 6 автомобілів та 1 автобус опинилися у кюветах.

Так, у п’ятницю, 2 грудня, о 08.50 на автодорозі, поблизу с. Мшанець Теребовлянського району водій рейсового автобусу «Тернопіль – Сковятин» марки «Mercedes Benz – 614», не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та допустив перекидання автобусу (знаходилось 16 пасажирів, від шпиталізації відмовились).

Того ж дня о 14.10 на автодорозі, поблизу с. Байківці Тернопільського району водій автомобіля марки «КАМАЗ», не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та створив утруднений проїзд на даній ділянці дороги.

Також 2 грудня о 14.10 на автодорозі, поблизу с. Трибухівці Гусятинського району водій автомобіля марки «Wolsvagen Т-4», не впорався з керуванням, з’їхав в кювет.

А у суботу, 3 грудня, о 13.40 на автодорозі, поблизу с. Глинна, Козівського району водій автомобіля «Мітцубісі Аутлендер», впорався з керуванням та з’їхав у кювет (в автомобілі знаходилось дві особи в тому числі одна дитина).

Того ж дня о 19.00 на автодорозі поблизу с. Торське, Заліщицького району водій автомобіля «MAN», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет (в автомобілі знаходилось 3 чоловіки)

Також того ж дня о 20.20 на автодорозі поблизу с. Лозова, Тернопільського району водії 2-х легкових автомобілів не впоролись з керуванням та з’їхали у кювет.

Рятувальники управління ДСНС провели відбуксирування усіх транспортних засобів з кювету на проїжджу частину дороги.