П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині голова РДА, який потрапив в аварію, досі перебуває у важкому стані

Голова Кременецької РДА Сергій Сімчук, який потрапив у ДТП ввечері 12 листопада й перебував у вкрай важкому стані, йде на поправку.

Наразі його стан вважають стабільно-важким і він досі перебуває в реанімаційному відділенні Тернопільської обласної лікарні. Нещодавно Сергій Сімчук прийшов до свідомості, адже до лікарні його доправили в стані церебральної коми.

Біля нього постійно перебуває мама, пише “Галас”. 

За його здоров’я моляться рідні і друзі і дякують Богові за те, що хоча й знадобиться ще багато часу на реабілітацію Сергія, але вже сьогодні він може розмовляти й усвідомлює все, що відбувається навколо.

Нагадаємо, аварія сталася близько восьмої вечора 12 листопада на крутому повороті поблизу села Великий Кунинець Збаразького району. Автомобіль «OPEL Vivaro», яким їхав Сергій Сімчук, його заступник В’ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров’я РДА Ярослав Ковальчук і депутат міської ради Руслан Іванюшко, знесло у кювет і він перекинувся.

Усі четверо отримали травми різного ступеня важкості, але найбільше постраждав Сергій Сімчук. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та крововилив, невдовзі він впав у кому.