Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині побили курсанта військового ліцею

Відкриттям кримінального провадження закінчилося з’ясування особистих стосунків між двома курсантами Коропецького ліцею-інтернату на Монастирищині. Підлітки побилися через дівчину.

bijka1Повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень надійшло до правоохоронців Монастириського відділення поліції від чергового лікаря районної лікарні.

Медик повідомив, що до них за медичною допомогою звернувся 16-річний тернополянин, який навчається в Коропці. У хлопця діагностували струс мозку пошкодження сітківки ока та гематоми на обличчі.

Правоохоронці з’ясували, що травми курсант отримав під час бійки з іншим ліцеїстом-однолітком. Причина доволі особиста – любовний трикутник. Потерпілий мав необачність погуляти з чужою дівчиною, а вже вранці її ревнивий кавалер вирішив кулаками довести, що він поступив неправильно. Побилися курсанти на території ліцею.

Нетривалий інцидент закінчився у лікарні, та ще й відкриттям кримінального провадження згідно статті 125 ККУ. Ініціатору бійки окрім криміналу загрожує ще й відрахування з навчального закладу.  Тривають слідчі дії, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.