П’ятниця , 26.04.2024

У Бучачі провели захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

На базі Бучацького районного сектору кримінально-виконавчої інспекції проведено захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

dps1Сьогодні, 01 грудня 2016 року, співробітники Бучацького районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільські області спільно із представниками Бучацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, старшим інспектором молодіжної превенції Бучацького ВП Теребовлянського ВП ГУ НП України в Тернопільській області Володимиром Зарубайком організували та провели для засуджених осіб молодіжного віку захід, який присвячений  Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.

В цей день весь світ проводить заходи спрямовані на те, аби донести до молоді всю глибинність проблеми під назвою СНІД. Епідемія ВІЛ-інфекції продовжує розвиватись швидкими темпами, і Україна на жаль не виняток.

Для присутніх була проведена лекція  на тему: «Що таке ВІЧ/СНІД? Механізм проникнення ВІЧ – інфекції в організм людини. Шляхи передачі ВІЧ». Також до уваги засуджених був представлений пізнавальний фільм «Життя на повну силу» .

На завершення заходу присутнім було надано засоби індивідуального захисту і довідкові листівки.

Марія ГАЙДУЦЬКАфахівець (з питань соціальної роботи із суб’єктами  пробації)  Бучацького РС КВІ управління ДПтС України в Тернопільській області